Tabere la Munte de 7 zile pentru copiii din instituții de plasament

Status: Fundraising

În vara acestui an ne dorim ca cel puțin 60 de copii care trăiesc în instituții de plasament să se bucure de experiența taberelor OurBigCAMPSOut, la Voina sau la Văliug, timp de 7 zile.
Sub îndrumarea unei echipe fantastice de ghizi autorizați și a voluntarilor noștri, taberele OurBigCAMPSOut, îi atrag pe copii într-un lanț de activități care îi captivează de dimineața până seara: inițiere în alpinism, tiroliană, cățărare, tras cu arcul, drumeții, orientare turistică, jocuri interactive și de echipă, cursuri de prim ajutor, ateliere de creație și îndemânare, plimbări cu barca, cursuri de olărit, cursuri de dans, karaoke, focuri de tabără și câte și mai câte.

16.804469273743% Complete
Suma:

9,024 RON

Galantomi:

1

Donatii:

34

Target:

53,700 RON

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Prima tabăra de 7 zile la munte, Our Big CAMPS Out, pentru copiii care trăiesc în instituții de plasament de stat sau cu afecțiuni intelectuale a fost organizata în luna august, 2018. De atunci, cu ajutorul voluntarilor și susținătorilor noștri am organizat 10 tabere pentru 209 copii, în Poiana Brașov, Predeal, Valiug, Horezu, Păltiniș și Munții Parâng.
Suntem deciși să continuăm acest demers. In vara acestui an ne dorim ca cel puțin 60 de copiii care trăiesc în instituții de plasament să se bucure de taberele OurBigCAMPSOut, la Voina sau la Văliug.

Costul este de 895* de lei/ participant.
Alături de copii vor participa și aproximativ 15 educatori și asistenți de-ai instituțiilor.
Costurile acoperă toate cheltuielile: cazare, masă, transport, activităţi, taxe bancare și taxele procesatorului de plăti.
Toate donațiile strânse (minus taxele bancare/procesator plați) vor merge către acoperirea costurilor taberei. Our Big Day Out este un program 100% de voluntariat, astfel că nu exista costuri de organizare.
-
*În costul de participare al fiecărui copil sunt incluse și costurile pentru asistenții și educatorii instituțiilor, care vor însoți copiii.