Birthday charity project: Outdoor camp for children in foster care

 

Godula Thiemann Our Big Day Out

100% Complete
750 RON
Sumă strânsă
750 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!
Our Big Day Out is a Romanian charity organization that helps out children, families or individuals in need by organizing special experiences to remember. It is close to the heart of someone who has been a real inspiration this year which is why I will be donating as well. The current project they are fundraising for is a seven-day outdoor camp for 60 children living in foster care which will include activities like mountaineering, zip-lining, climbing, archery, hiking, sightseeing , interactive and team games, first aid classes, creative and skill workshops, boat rides, pottery classes, dance classes, karaoke, campfires and more. If you want to celebrate my birthday please consider donating to this wonderful cause.

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Our Big Day Out

Our Big Day Out este un program 100% de voluntariat, care invita si invata societatea civila sa actioneze si sa isi asume responsabilitati civice. Din anul 2005, suntem alături de copii și tineri din centrele de plasament sau cu afecțiuni neuropsihiatrice, de bătrâni din aziluri și de familii care trăiesc în sărăcie extremă.

Ne-am propus ca, an de an, minimum 60 de copii si tineri cu dizabilități sau care trăiesc în instituții de plasament să se bucure, timp de 7 zile, de experiența taberelor la munte Our Big CAMPS Out.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donații

Paying forward being inspired by Sebastian this year...
02 Oct 2021
Godula Thiemann : Our Big Day Out
Birthday charity project: Outdoor camp for children in foster care